Petrović: Zašto bih se povukao?

Nakon šok-poraza od Estonije

Petrović: Zašto bih se povukao?

Edmir Škorić

Srbijanski selektor Vladimir Petrović svoju je avanturu na klupi nacionalne države započeo šokantnim porazom od Estonije na domaćem terenu (1:3).

Petrović je na press konferenciji za novinare rekao kako su igrači imali veliku želju, ali da su u njo ji "izgorjeli".

"Počeli smo dosta nervozno, igrači su silno želJeli pobJedu, ali su iz te  njihove želje dolazile i greške. Sve vrijeme smo tražili našu igru, ali nismo uspjeli da se nađemo", kazao je Pižon, dodavši kako nema namjeru povući se nakon jednog poraza.

''Zašto bih se povlačio? Ako se izgubi jedna utakmica, nema razloga za povlačenje i bježanje. Idemo dalje. Ekipa je sastavljena od 22 igrača, neki imaju žute kartone kao što je Vidić koji neće moći da igra. Od ovih drugih igrača mi ćemo napraviti najbolji tim'', dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.