Pezzaiuoli ne želi pustiti bh. dvojac

Bh. reprezentativci ostaju u Hoffenheimu?

Pezzaiuoli ne želi pustiti bh. dvojac

Edmir Škorić

Ako je suditi prema izjavama trenera Hoffenheima Marca Pezzaiuolija, naši reprezentativci Vedad Ibišević i Sejad Salihović neće napustiti klub iz Sinsheima.

Salihović je u razgovoru za njemački magazin Kicker otkrio kako njegova budućnost u Hoffenheimu dolazi pod znak pitanja, dok Ibišević ima nekoliko ponuda iz Italije i Engleske, pa bi se lako moglo dogoditi da ovog ljeta pronađe novu sredinu.

"Smeta mi što se ne poštuje igrač koji je posljednjih pet godina potrgao guz... za klub", navodno je izjavio Salihović, dok Pezzaiuoli ne razmišlja o tome da ostane bez dvojice važnih igrača:

"Pretpostavljam da je Sejad ispunio sve ugovorne obveze do 2012. godine. Isto vrijedi i za Ibiševića koji ima godinu dana duži ugovor", ističe Pezzaiuoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.