Pienaar na WHL, Kranjčar na Goodison?

Pienaar na WHL, Kranjčar na Goodison?

Ne zna se o kome se više piše u posljednje vrijeme, Stevenu Pienaaru ili Niki Kranjčaru. Sada prema pisanju engleskih medija, moguće je da ova dva igrača zamijene sredine.

Mnogo je klubova koji žele u svojim redovima vidjeti sjajnog južnoafričkog reprezentativaca, Stevena Pienaara kojem ugovor sa Karamelama ističe na kraju sezone. Jedan u nizu njih je sada i Tottenham, međutim 28-godišnji veznjak je izjavio nedavno kako je fokusirn samo na Everton.

Niko Kranjčar nije u prvom planu kod menadžera, Harryja Redknappa i vjerovatno će napustiti White Hart Lane kao što je nedavno rekao i njegov ota, inače selektor Crne Gore, Zlako Kranjčar.

Jedan od zainteresovanih klubova za hrvatskog reprezentativca je i Everton, no neki mediji pišu kako je tim sa Goodison Parka odustao zbog previsoke odštete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.