Pienaar propušta Real, upitni Bale i Gallas

Tottenham u problemima

Pienaar propušta Real, upitni Bale i Gallas

Edmir Škorić

Južnoafrički nogometni reprezentativac Steven Pienaar propustit će prvi dvoboj četvrtfine finala Lige prvaka protiv madridskog Reala.

Real će sutra na Santiago Bernabeu ugostiti Tottenham, a gosti iz Londona nastupit će bez nekoliko ključnih nogometaša. Posljednji u nizu povrijeđenih je Južnoafrikanac Steven Pienaar. 

Potvrde li klupski liječnici tu informaciju, onda će to biti novi udarac za menadžera Harryja Redknappa koji i dalje nije siguran hoće li nastupiti William Gallas i Gareth Bale.

No, sigurno je da će ogled sa Madrižanima propustiti od ranije povrijeđeni Ledley King, Jonathan Woodgate i Younes Kaboul.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.