Pape nasmijavao Piplicu

Piplica govorio o golmanima, Pape mu 'smetao'

Trener golmana bh. reprezentacije Tomislav Piplica govorio je za SportSport.ba o našim čuvarima mreže.

Piplica sprema Asmira Begovića, Jasmina Fejzića i Asmira Avdukića za Svjetsko prvensvo u Brazilu. 

"Sva trojica su došla spremna ako uzmemo u obzir da su čitavu sezonu branili u svojim kubovima. Begović je imao manjih problema, ali uspjeli smo to sanirati i bit će stoposto spreman do SP-a. Fejzić ima manjih problema, ali ništa ozbiljno", rekao je Piplica za SportSport.ba, dodavši

"Jučer smo imali jedan dobar golmanski trening. Momci su pokazali da su željni rada i spremni  i sigurno da kroz taj rad treba podrške".

"Golman je uvijek ključan igrač. Ako imaš dobrog golmana, imaš dobru odbranu. Što bolje oni naprave posao, tako će i odbrambenim igračima biti lakše", dodao je Piplica, kojeg je prilikom davanja izjave ometao selektor Safet Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.