Piplica: Plasman na SP bio bi velika stvar za državu

Piplica za njemačke medije

Piplica: Plasman na SP bio bi velika stvar za državu

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se pred plasmanon na Svjetsko prvenstvo. Zmajeve od Brazila dijele pobjede protiv Lihtenštajna i Litvanije, a trener golmana našeg nacionalnog tima Tomislav Piplica govorio je o predstojećim susretima za njemačke medije.

"Raspoloženje je na jednom visokom nivou, svaki član reprezentacija zna šta se od nas očekuje", za Taggespiegel je izjavio Piplica.

"Naša želja je osvojiti šest bodova kako bismo se sigurno plasirali u Brazil. To bi bilo poput svjetla za sve, za cijelu zemlju", dodao je Piplica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.