Piplica: Sa ovakvom ishranom nikakvih problema neće biti

U svom stilu

Piplica: Sa ovakvom ishranom nikakvih problema neće biti

Trener golmana i član stručnog štaba reprezentacije Bosne i Hercegovine Tomislav Piplica uvijek je važio za prvoklasnog zabavljača.

Osim neupitnog golmanskog znanja, Piplica je veliki zabavljač, osoba koju vole svi u reprezentaciji, jer je uvijek zadužen za dobro raspoloženje.

Tako je bilo i nakon sinoćnjeg susreta sa Latvijom na Bilinom polju. Zasluge za dobre igre i pobjede Zmajeva, Piplica je prepisao doktoru reprezentacije Reufu Karabegu i njegovom odabiru prehrane za Zmajeve.

"Doktor je odradio najveći dio posla. Dobra je ishrana bila, dobro je igrače pripremio. Mislim da sa ovakvom ishranom neće nikakvih probema biti", kazao je u svom stilu Piplica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.