Piplica trener golmana

Kompletiran stručni štab reprezentacije BiH

Piplica trener golmana

M. Maksimović

Prema pisanju banjalučkih Nezavisnih novina trener golmana fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine biće Tomislav Piplica.


"Uz ranije određene pomoćnike Borčeta Sredojevića i Elvira Baljića, stručnom štabu u funkciji trenera golmana vjerovatno će se pridružiti Tomislav Piplica. Obavio sam konsultacije s nekim ljudima i odlučio se za Piplicu. Ljudi iz N/FS BiH su ga već kontaktirali i on je prihvatio poziv. U narednih nekoliko dana i lično ću razgovarati s njim i dogovoriti sve detalje o budućoj saradnji", rekao je Sušić za Nezavisne novine, dok je nekadašnji golman našeg nacionalnog tima Tomislav Piplica izjavio:

"Obavio sam razgovore na ovu temu i rekao sam da rado prihvatam tu funkciju i da mi je izuzetna čast biti u stručnom stožeru. Posebno mi je drago jer je u stručnom štabu i Elvir Baljić s kojim sam nekada zajedno nastupao u reprezentaciji. Vidim da imamo slično razmišljanje po pitanju nogometa i smatram da uz iskusnog Safeta Sušića možemo napraviti dobar rezultat".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije