Pique: Moramo respektovati Arsenal

Pique: Moramo respektovati Arsenal

Odbrambeni igrač Barcelone Gerard Pique kaže kako njegova ekipa u četvrtini finala Lige prvaka jednostavno mora poštovati snagu Arsenala.

"Arsenal ima veoma mladu ekipu, s kojom je teško igrati. Trenutno se bore za naslov u Premier ligi i imaju dobre šanse da postano prvaci Engleske, a to govori dovoljno samo po sebi", rekao je Pique.

"Trebaće nam mnogo truda da ih pobijedimo. Ja volim ekipe kao što je Arsenal, koje se više koncentrišu na napad, nego na odbranu. Arsenal je snažan i to moramo respektovati", dodao je Pique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.