Pique: Ne mogu da vjerujem da ovo govorim

Razočaran igrom svoje ekipe

Pique: Ne mogu da vjerujem da ovo govorim

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su remizirali na gostovanju protiv Real Sociedada (1:1) u okviru 13. kola La Lige.

Katalonci su već dva kola bez pobjede, te zaostaju šest bodova za Real Madridom pred El Clasico koji se igra ovog vikenda. Nakon utakmice igrači Barcelone su bili razočarani, a Gerard Pique je svoje razočarenje podijelio sa novinarima.

"Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, ali moramo biti zadovoljni i sretni zbog osvojenog boda. Smatram da nam je nedostajao stav kakav inače imamo. Ako nastavimo ovako igrati onda nećemo sigurno odbraniti titulu prvaka", rekao je Pique.

Odbrambeni igrač Barcelone poznat je po tome da voli provocirati navijače Real Madrida, ali je na kraju razgovora izjavio da ga trenutno najmanje interesuje što kraljevski klub ima šest bodova više od Barce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi