Pique: Pep će se vratiti zbog nostalgije!

Nije zbogom, već samo doviđenja

Pique: Pep će se vratiti zbog nostalgije!

A. Haznadarević

Nakon utakmice finala Kupa kralja i osvojene četrnaeste titule Barcelone pod vodstvom Pepa Guardiole, stoper katalonske ekipe je biranim riječima govorio o svom treneru.

Guardiola je kako i sam kaže imao najbolji mogući oproštaj od Barce - trofejem. Međutim niko ne može reći da je to njegovo zbogom ekipi sa kojom je osvoji sve što se moglo osvojiti, te su u klubu ubijeđeni da će se Pep jednog dana vratiti u Barcu.

Stoper Gerard Pique misli da će Guardiolu nostalgija primorati na povratak u matični klub:

"Pep je znao u sebi da je njegovo vrijeme da ode. Sada će neko vrijeme osjećati nostalgiju nakon odlaska, ali će se jednog dana vratiti", smatra Pique, te dodaje:

"Ove sezone nisam igrao onako kako bih želio, ali vrlo sam ponosan što sam bio uz njega četiri godine. Zahvaljujem mu na svemu što me naučio i sretan sam što smo osvojili novi naslov prije njegovog odlaska".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.