Pique pozvao Đokovića na Camp Nou

Lijep gest fudbalera Barcelone

Pique pozvao Đokovića na Camp Nou

D. Vejo

Fudbaler Barcelone Španac Gerard Pique pozvao je srbijanskog tenisera Novaka Đokovića da bude njegov gost na Camp Nou na jednoj od utakmica katalonskog kluba.

Đoković je prihvatio poziv štopera Barcelone, ali je kazao kako prvo mora uskladiti svoje obaveze, te smatra da bi na Camp Nou mogao doći tek na proljeće.

Španski fudbaler je veliki ljubitelj tenisa. Podršku sa tribina srbijanskom teniseru davao je prošle godine u novembru mjesecu kada je pratio finale masters turnira u Londonu između Đokovića i Murraya, gdje je ujedno bila i borba za prvo mjesto na ATP listi na kraju godine, a gdje je slavio Britanac rezultatom 2:0 (6:3 i 6:4).

Njih dvojica tada su se upoznali, te je Pique uputio poziv Đokoviću da posjeti jedan od mečeva Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi