Pique žestoko odgovorio navijačima Espanyola

Dirao gdje ne treba

Pique žestoko odgovorio navijačima Espanyola

Endin Čaušević

Barcelona je uspjela da se plasira u polufinale Kupa Kralja gdje će igrati protiv Valencija nakon što je u četvrtfinalu bila bolja od gradskog rivala Espanyola.

Katalonci su nakon poraza u prvom meču (1:0) uspjeli pred domaćim navijačima u četvrtak da savladaju Espanyol sa 2:0 i tako izbore plasman u polufinale. U centru pažnje nakon utakmice bio je Gerard Pique koji je ponovo digao prašinu u španskoj javnosti nakon izjave.

Pique je bio meta navijača Espanyola u prvom meču koji su pjevali pogrdne pjesme o Shakiri i njegovoj djeci, a defanzivac Barce odlučio je da uzvrati udarac. On je nakon meča na zanimljiv način "bocnuo" sve fanove Espanyola kada je rekao da taj klub uopšte nije iz Barcelone.

"Drago nam je što smo pobijedili jer znamo da nikada nije lako igrati protiv protiv Espanyola iz Cornellije. Da, Cornellia, zar nije iz tog mjesta Espanyol?", izjavio je Pique nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi