Pirić: Veoma bitna pobjeda za nas, idemo dalje

Golman Slobode o pobjedi nad ekipom Mladosti

Pirić: Veoma bitna pobjeda za nas, idemo dalje

D. Vejo

Sloboda nastavlja da prati Zrinjski u borbi za tron. Jučerašnjom pobjedom od 2:0 (1:0) nad ekipom Mladosti dali su do znanja svima u kakvoj se formi nalazi tim.

Do bodova, domaćin je došao na neočekivano težak način. 

"Iza nas je jedna veoma teška utakmica. Protivnik je pružio veoma jak otpor. Fudbaleri Mladosti pokazali su se kao jedan veoma nezgodan protivnik. Imali su nekoliko dobrih šansi ako ne čak možda boljih od naših. Ali eto na svu sreću pobjeda je tu kao i nova tri boda", kazao je za SportSport.ba golman Slobode a ujedno i član U21 reprezentacije BiH, Kenan Pirić.

Pored Tuzlaka sav plijen odnio je i glavni konkurent za titulu Zrinjski koji je na svom terenu savladao ekipu Borca iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Smatram da će borba biti do posljednjeg kola. Mi ne smijemo posustati, moramo u svakoj utakmici dati svoj maksimum i ići samo u jednom pravcu a to je pobjeda. Atmosfera u timu je izvanredna, mi se okrećemo narednom meču gdje igramo u Kupu protiv Željezničara na Grbavici", dodaje Pirić.

U narednom meču, tačnije u 25. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Slobode odigrat će na svom terenu protiv uvijek nezgodnog protivnika Širokog Brijega.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi