Pirlo: Ronaldo? Vidjet ćemo nešto prelijepo

Legendarni Italijan o transferu Portugalca u Juventus

Pirlo: Ronaldo? Vidjet ćemo nešto prelijepo

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo je završio svoju bogatu igračku karijeru u kojoj je, između ostalog, sa velikim uspjehom nosio i dres Juventusa, kluba koji je ovog ljeta napravio senzacionalan transfer i doveo u svoje redove Cristiana Ronalda.

U razgovoru za Sky Sport Italia Pirlo je poručio da će angažman Ronalda pomoći Juventusu da priđe bliže svom snu o trofeju Lige prvaka.

"Cristiano Ronaldo može donijeti nešto 'ekstra', ono što je potrebno Juventusu... Sretan sam što se veliki šampion pridružio Juventusu. Sama njegova kupovina vam ne garantuje Ligu prvaka, ali vas približava tom cilju", istakao je Pirlo, pa dodao:

"Ronaldo je igrač koji naginje balans na vašu stranu i on može pomoći Juventusu da osvoji Ligu prvaka... On je vrhunski igrač, napravit će razliku i vidjet ćemo nešto prelijepo".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi