Pirlo: U Veronu kao i u Madrid

Milan gost Chievu

Pirlo: U Veronu kao i u Madrid

Edmir Škorić

Milanov zadnji vezni Andrea Pirlo smatra da, iako to možda neće imati istu pozadinu kao na Santiago Bernabeu, Milan mora pobijediti u nedjelju protiv Chieva, te je sretan što su on i njegovi suigrači pobijedili Kakin Real Madrid.

"U nedjelju navečer utakmica će sigurno biti potpuno drugačija od one na Bernabeu. Ali, i ovdje su u pitanju tri boda i zato moramo u Veroni imati istu motivaciju kao i u srijedu navečer. Moramo dobiti u Veroni", kazao je Pirlo za Milan Channel.

"Kaka? Pa, bilo je lijepo ponovno ga sresti, ali je bilo još posebnije pobijediti ga. Tako je bolje, drago nam je što je tako".

Navijači Milana konačno mogu biti ponosni na svoje igrače, iako pogled na tabelu Serije A puno i ne govori. No, svakako bi eventualnom pobjedom u Veroni Milan najavio izlazak iz krize.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti