"Pirota" spremna za derbi začelja

"Pirota" spremna za derbi začelja

U Travniku su u toku posljednje pripreme pred susret sa glavnim rivalom za predposljednju poziciju, Posušjem.

Pred derbi začelja koji se igra u subotu u 13:30 na gradskom stadionu Pirota, igrači Travnika će sutra imati i posljednji trening na kojem će se igrati na dva gola - "crveni protiv žutih".
 
Danas je na stadionu Pirota organizovano čišćenje travnjaka od snijega u kojem učestvuju radnici komunalnog preduzeća i travnički vatrogasci, pa će teren biti sprema da ugosti ekipu Pusušja. Pored travnjaka u toku je i čišćenje tribina i nadograđivanje sigurnosne žice na gostujuću tribinu, te završna faza spoljnog zatvaranja dvorane "Pirota" koja se nalazi u sklopu stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.