Pisma urodila plodom: Zvijezda 09 dogovorila sastanak sa Begićem!

Nezadovoljni statusom

Pisma urodila plodom: Zvijezda 09 dogovorila sastanak sa Begićem!

A. Čaušević

FK Zvijezda 09 i nakon 12 odigranih kola u ovoj sezoni Premijer lige ne zna za trijumf i zakovana je za samo dno tabele. 

Jednog od krivaca za loše rezultate u dosadašnjem dijelu sezone u klubu iz Etna sela Stanišići su pronašli u neravnopravnom sudijskom tretmanu.

Iz tog razloga Upravni odbor Zvijezde 09 je u proteklom periodu uputio nekoliko otvorenih pisama od kojih je jedno naslovljeno i na predsjednika NFSBiH Elvedina Begića. 

"Vapaj" premijerligaša iz Semberije je urodio plodom jer je Begić pristao se sastati sa klupskim predstavnicima. Sastanak je na programu u utorak, 22. oktobra.

"UO FK “Zvijezda 09“ oglasio u prethodnim obraćanjima medijima gdje smo informisali javnost o upućenom zahtjevu za hitan sastanak sa predsjednikom FSBiH gospodinom Elvedinom Begićem. Tema sastanka je neravnopravan tretman koji naš klub ima u Premijer ligi kao i  konstantnim sudijskim odlukama na štetu naše ekipe koji su ponavljaju iz meča u meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obavještavamo sportsku javnost da će se sastanak sa predsjednikom FS BiH održati u utorak 22.10.2019. godine sa početkom u 14:00h u prostorija FS BiH", sapošteno je iz Zvijezde 09. 

Nakon reprezentativce pauze Zvijezda 09 će u 13. kolu u Ugljeviku biti domaćin Borcu. Susret se igra u subotu s početkom u 15 sati, za glavnog arbitra je određen Elvis Mujić iz Banovića. Interesantno to će biti jedini meč u ovom kolu koji neće biti prenošen direktno na tv ekranima.

Top Komentari

DobarDan
Podrska Zvijezdi09 u strajku.. j*bite im majku !!!
2 0
pipun
Normalno sa ce biti nezadovoljni dok su ova gamad u savezu. Begic & Co. rade sve samo da zadovolje Covica skutora, Mileta Ronhilla i menadzere radi svoje koristi.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi