Pitanje je jednostavno: Arsenal ili Manchester United?
Jedan od dva velikana engleskog fudbala ove sezone će se poprilično rano oprostiti od takmičenja u FA Kupu (Foto: EPA)

Zanimljive kvote na meč

Pitanje je jednostavno: Arsenal ili Manchester United?

Midhat Šljivak

Veliki derbi u šesnaestini finala engleskog FA Kupa večeras na Emiratesu igraju Arsenal i Manchester United.

Jedan od najvećih derbija u engleskom fudbalu značit će i oproštaj jednog od velikana od trofeja FA Kupa, ali pitanje je hoće li odluka pasti već večeras.

Po pravilima FA Kupa u slučaju neriješenog rezultata meč bi se ponovio, ali bi u tom slučaju domaćin bio Manchester United.

Kladionice za sada daju gotovo identične šanse za prolaz dalje. Mozzart je postavio apsolutno iste kvote na pobjednika u regularnom dijelu meča, ali je zato United blagi favorit za prolaz.

Sigurno je da nas na Emiratesu čeka izuzetno uzbudljiv meč. Jasno je to kada se pogledaju kvote koje je Mozzart "izbacio" u ponudi, a ostaje na kraj samo jedno pitanje, Arsenal ili Manchester United.

Kompletna ponuda kladionice Mozzart za ovaj meč izgleda OVAKO, a susret se igra od 20:55.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi