Pizarro sretan zbog pobjede nad Parmom

Roma sve bolja

Pizarro sretan zbog pobjede nad Parmom

Edmir Škorić

Roma se današnjom pobjedom nad Parmom (2:0) konačno dočepala četvrte pozicije koja garantuje mjesto u Ligi evropskih prvaka naredne godine.

Veznjak David Pizarro zadovoljan je trenutnim stanjem u njegovoj momčadi i trenerom Claudio Ranierijem.

"Sretni smo jer ovo nije bila lagana utakmica. Parma zaslužuje puno poštovanje i to su ovaj put pokazali", kazao je Pizarro za Sky Sport, te dodao.

"Važno je da uvijek vjerujemo, da na terenu damo sve od sebe. Ranieri je napravio dobar posao, uigrao je ovu momčad i to je jako bitno."

Vučici dobro ide i u Evropskoj ligi, gdje igraju u šesnaestini finala protiv grčkog Panathinaikosa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.