Pjaca: Bila je to velika večer za mene

Hrvatski fudbaler nakon meča sa Crotoneom

Pjaca: Bila je to velika večer za mene

D. Vejo

Juventus je sinoćnjom pobjedom nad Crotoneom (2:0) nastavio pobjednički niz, a pored tri boda razlog više za slavlje imao je i hrvatski fudbaler Marko Pjaca.

Mladi i perspektivni igrač po prvi je put zaigrao u startnih 11 od kada je stigao u redove Stare dame. Odigrao je odličnu utakmicu i stvorio nekoliko izglednih prilika za svoje saigrače te iznudio ruku za jedanaesterac kojeg su arbitri propustili dosuditi.

Italijanski stručnjak na klupi crno-bijelih Massimiliano Allegri, Pjacu je zamijenio u 88. minuti susreta, kada je umjesto njega u igru ušao Stefano Sturaro.

"Ovo je bila velika večer za mene. Bila je to sjajna utakmica, a najvažnije je da smo pobjedili", zaključio je nakon susreta Marko Pjaca.

Naredni meč, Juventus igra na gostovanju protiv ekipe Cagliaria u nedjelju od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije