Pjaca: Ponovo radim ono što volim

Hrvatski reprezentativac vratio se treninzima

Pjaca: Ponovo radim ono što volim

D. Vejo

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Juventusa, Marko Pjaca jučer je odradio svoj prvi trening nakon povrede noge koju je zadobio još u oktobru mjesecu.

Naime, njemu je napukla kost lijeve noge, te su mu prve prognoze bile da se na travnatu podlogu vraća tek početkom naredne godine. Međutim, trud, rad i upornost vodili su ka tome da se ista sanira, te se on i prije planova vratio treninzima.

Zadovoljan razvojem situacije, bio je i sam brzonogi krilni napadač.

"Veoma mi je drago što sam ponovo počeo da radim ono što volim. Sve ide kako treba. Uzbuđen sam, dat ću sve od sebe da ponovo zaigram onako kako znam", napisao je Pjaca na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Pjaca je u julu za 23 miliona eura prešao u Juventus iz Dinama, a do sada je odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima za crno-bijele. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije