Pjaca: Trener donosi odluke, a ja čekam svoj momenat

Strijelac prvog gola za Juventus smatra

Pjaca: Trener donosi odluke, a ja čekam svoj momenat

D. Vejo

Aktuelni šampion Italije uz dosta muke uspio je da stigne do trijumfa u Portu (0:2), a u okviru osmine finala Lige prvaka.

U početku, nije sve išlo kako treba i pored toga što je od 27. minute susreta Juventus imao igrača više na terenu. Ipak, na prvi gol, Stara dama je čekala sve do 72. minute utakmice kada je hrvatski reprezentativac Marko Pjaca koji je svega pet minuta prije toga ušao u igru, postigao svoj prvi gol za crno-bijele i tako prelomio tok meča u korist torinskog kluba.

Iako su slavili sa 0:2 na Dragau, krilni napadač smatra kako posao nije završen, te da njegovi saigrači i on, moraju širom otvoriti oči u drugom susretu.

"Srećan sam zbog gola, ali prije svega zbog pobjede tima. To je veoma važno za nas. U revanšu moramo da budemo pažljivi, jer fudbal je takav, da nikad ne znate šta se može dogoditi. Svakako da je moja želja da igram više, ali moje je da se trudim i da nastavim raditi kao do sada. Trener pravi odluke, a ja čeka svoj momenat", izjavio je nakon sinoćnjeg susreta, Marko Pjaca.

Uzvratni meč  igra se 14. marta u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi