Pjaca: Vraćam se uskoro

Hrvatski reprezentativac poručio

Pjaca: Vraćam se uskoro

D. Vejo

Hrvatski reprezentativac i član Juventusa Marko Pjaca uspješno se oporavlja od operacije križnog ligamenta i meniskusa koljena. 

Naime, Pjaca je operisan početkom aprila mjeseca, a njegov povratak protiče u najboljem redu. Da je tako, potvrdio je i sam akter ove priče koji je svim fanovima uputio ohrabrujuće vijesti.

"Dobro sam, oporavak teče u najboljem redu te bih uskoro trebao da se vratim na teren", kazao je Pjaca.

Ovaj krilni napadač je tokom prijateljskog susreta između Estonije i Hrvatske zadobio povredu križnih ligamenata koljena, a nakon detaljnih pregleda stručni medicinski tim potvrdio je crne slutnje. 

Hrvatski reprezentativac pod hitno je morao da bude podvrgnut operaciji. 

Prema prvim prognozama, Pjaca će sa travnate podloge odsustvovati šest mjeseci. 

Podsjetimo, Uprava Stare dame bila je bijesna jer su izgubili fudbalera kojeg su minulog ljeta platili 23 miliona eura Dinamo Zagrebu. No, novi program FIFA-e koncipiran je tako da će upravo Svjetska nogometna federacija davati Pjaci platu umjesto Juventusa dok god je on van terena zbog povrede, a sve u cilju kako bi zaštitili klubove upravo zbog ovakvih događaja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi