Pjanić asistent u pobjedi Lyona

Francusko fudbalsko prvenstvo

Pjanić asistent u pobjedi Lyona

Lyon je pobjedom na gostovanju kod Le Mansa ostao na vrhu tabele francuskog fudbalskog prvenstva, a bh. reprezentativac Miralem Pjanić zaigrao je od 57. minute.

„Lavovi“ sa Gerlanda lako su riješili gostovanje kod Le Mansa uverljivom pobjedom od 3:1. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić u igru je ušao u 57.minuti, zamijenivši na terenu Mathiu Bodmera. Sjajni reprezentativac BiH pokazao je svu svoju kvalitetu čim je ušao u igru asistirao je Karimu Benzemi za pogodak!

Dvostruki strijelac za aktuelne prvake Francuske bio je Karim Benzema, dok je Jean Alain Boumsong jednom zatresao protivničku mrežu.

 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:


 

Grenoble, našeg proslavljenog stručnjaka Mehmeda Baždarevića nije mogao protiv Lorienta na svom terenu. Gosti su ostvarili ubjedljiv trijumf rezultatom 3:1.

Rezultati 30. kola
Bordeaux – Nancy        1:0
Grenoble – Lorient        1:3
Le Mans – Lyon            1:3
Monaco - Le Havre         0:1
Nantes – Lille            0:2
Valenciennes – Auxerre    2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.