Pjanić dobio saigrača iz Arsenala

Pjanić dobio saigrača iz Arsenala

Midhat Šljivak

Dosadašnji fudbaler Arsenala Gervinho stigao je u Rim, gdje će danas obaviti ljekarske preglede pred potpis ugovora s Romom.

Dogovor Arsenala i Rome postignut je već odavno, a danas će se dogovor finalizirati, te će Gervinho u narednoj sezoni igrati za Romu.

"Sretan sam što sam ovdje. San mi je bio zaigrati za Romu", rekao je Gervinho za Gazzettu dello Sport.

Roma će Arsenalu za reprezentativca Obale Slonovače platiti sumu od osam miliona eura, a ovaj 26-godišnji fudbaler je za tim sa Emiratesa tokom dvije godine odigrao 45 utakmica, te je postigao devet golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.