Pjanić drastično promijenio mišljenje o Romi

Spallettijeve izjave su ga očito pogodile

Pjanić drastično promijenio mišljenje o Romi

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju na Olimpicu veliki gradski derbi protiv Lazija u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Roma treba pobjedu u današnjem susretu kako bi zadržala drugo mjesto i korak za liderom Juventusom. Stara dama je sinoć na domaćem terenu savladala Atalantu sa 3:1, a odličan meč odigrao je nekadašnji igrač Vučice Miralem Pjanić koji je upisao dvije asistencije. 

Nakon meča italijanske medije zanimalo je koji rezultat bh. reprezentativac očekuje u današnjem meču, te da li vjeruje da će njegov nekadašnji klub slaviti. Izjave Luciana Spallettija da su svi igrači Rome bolji od Pjanića očito su pogodile bh. igrača koji je malo promijenio mišljenje.

"Volio bih od sveg srca da utakmica završi remijem. Roma je odličan tim sa sjajnim trenerom i imat ćemo veliku borbu s njima do kraja prvenstva. To je to što imam reći", kazao je Pjanić.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije