Pjanić i Džeko mijenjaju suigrača?

Mancini želi mladog Argentinca

Pjanić i Džeko mijenjaju suigrača?

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini na ljeto planira napraviti nekoliko promjena u ekipi Cityja, jedno od imena koje se spominje je i Erik Lamela. 

Talijan je bio prisutan na Luigi Ferraris stadionu kada je prošlog vikenda njegova bivša ekipa Sampdoria savladala Romu 3:1. Pretpostavlja se da je Mancini gledao Argentinca Erika Lamelu. 

 

Lamela je na susretu sa Sampdoriom postigao jedini gol za svoju ekipu. Ovaj mladi fudbaler ove sezone je postigao 11 golova u dresu Rome, a u ekipu je stigao 2011. godine za 15 miliona funti. Prema pisanjima engleskih medija Mancini je osim za Lamelu zainteresiran i za usluge njegovog suigrača, Brazilca Marquinha. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.