Pjanić i Salihović jedini kasne

Zmajevi odradili prvi trening

Pjanić i Salihović jedini kasne

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras prvi trening na sportskom kompleksu Globen u Stockholmu.

Selektoru Safetu Sušiću odazvali su se svi igrači, sem dvojice koji će se Zmajevima priključiti nešto kasnije.

"Na okupljanje kasne samo Miralem Pjanić i Sejad Salihović. Njih dvojicu očekujemo tokom večeri, tako da ser nadam da ćemo sutra trenirati kompletni", rekao je za SportSport.ba pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine Elvir Baljić.

Svi su reprezentativci trenirali normalno i niko se nije žalio na povrede. Jedino Zlatan Muslimović i Kenan Hasagić imaju malih problema sa povredama, ali su trenirali normalnim intezitetom.

"Sezona je davno završila i to nam je jedini problem zbog fizičke spreme. Ipak, očekujem da možemo parirati Šveđanima, a pogotovo Nijemcima jer ćemo do utakmice sa Njemačkom imati mnogo više vremena za trening. Švedska je jaka selekcija, ali očekujem veliki broj naših navijača na tribinama, što će nam svakako biti veliki podstrek", rekao je za SportSport.ba Samir Muratović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.