Pjanić i Sandro spašavaju očajni Juventus, sjajna asistencija bh. reprezentativca

Stara dama se međutim i dalje muči protiv Fiorentine

Pjanić i Sandro spašavaju očajni Juventus, sjajna asistencija bh. reprezentativca

S. Pašalić

Juventus igra utakmicu 33. kola italijanske Serie A protiv Fiorentine, a rezultat na poluvremenu je 1:1.

Stara dama je u ovu utakmicu krenula bez nekoliko bitnih igrača iz prve postave koji su povrijeđeni, a gosti su to iskoristili na samom početku kada je Milenković u 6. minuti postigao gol za vodstvo Fiorentine od 1:0.

Fiorentina je i nakon gola imala nekoliko prilika da poveća vodstvo, ali gostujući igrači su bili neprecizni, a kazna je stigla u 37. minuti kada je Miralem Pjanić sjajno izveo korner i uposlio Alaxa Sandra koji je izjednačio rezultat na 1:1.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi