Pjanić ima najviše glasova

Tuttosport

Pjanić ima najviše glasova

Da reprezentacija Bosne i Hercegovine ima svijetlu budućnost nije potrebno posebno objašnjavati. Ipak, uvijek nam gode pohvale i priznanja kojima se okite naši igrači. Ovoga puta se radi o Miralemu Pjaniću.

Naime, italijanski sportski portal tuttosport.com već neko vrijeme svojim posjetiteljima nudi da se u anketi izjasne po pitanju najboljeg mladog igrača (o čemu je naš portal već izvještavao).

Ono što nas najviše raduje jeste činjanica da nakon što je glasalo više od 260 000 posjetilaca, najviše glasova ubjedljivo ima upravo naš Miralem Pjanić i to 49,2%. Iza njega je Rus Džagoev iz CSKA sa 29,4%, te Barijev Koman sa 4,4% glasova. Od ostalih kandidata značajno je spomenuti još Milanovog brazilca Pata sa 3,9% te mladog Crnogorca Stevana Jovetića sa 1,9% glasova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.