Pjanić: Imamo sve za pobjedu
U centru pažnje: Miralem Pjanić

Sjajni mladi vezista nosi igru Zmajeva

Pjanić: Imamo sve za pobjedu

Ukoliko se i obistine najcrnje prognoze i večeras na terenu Bilinog polja zaista ne budemo gledali Zvjezdana Misimovića, sva odgovornost organizacije igre pašće na Miralema Pjanića.

Mladi, 19-godišnji vezista Lyona, prvi susret u Lisabonu protiv Portugala većim je dijelom odgledao sa klupe. Ušao je tek u 86. minuti i za kratko vrijeme napravio rusvaj u odbrani Portugalaca. Od njega se večeras mnogo očekuje.

"Biće teško jer na sebi imamo imperativ pobjede. Nikome nije lako igrati ovako važne utakmice, ali ja sam spreman. Imam dosta odigranih velikih susreta sa Lyonom. Igrao sam u Ligi prvaka i znam šta je pritisak. Nama je večeras potrebna pobjeda i pobjedu i idemo. Mi imamo sasvim dovoljno veoma kvalitetnih igrača da do pobjede i dođemo, a o motivu i želji da i ne govorim", rekao je za SportSport.ba Miralem Pjanić.

Pjaniću bi, u slučaju da večeras od prve minute na terenu ne vidimo Misimovića, u vezi društvo trebali praviti "nepoderivi" Zlatan Bajramović, a svoj bi debi (i to u kakvoj utakmici) trebao imati i Haris Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.