Pjanić: Jedva čekam debi u Rominom dresu

Po povratu u Sarajevo za SportSport.ba

Pjanić: Jedva čekam debi u Rominom dresu

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić, danas je u Rimu potpisao ugvovor sa Romom. Sada već bivši veznjak Lyona odmah nakon potpisa ugovora vratio se u Sarajevu, a za SportSport.ba govorio je o prvim utiscima o novom klubu.

"Bio sam kratko u Rimu, no bez obzira na to prvi utisci o klubu su fenomenalni. Iako nisam imao prilike vidjeti ni stadion, a ni grad, mislim da sam napravio pravi potez", po povratku u Sarajevo za SportSport.ba govori Miralem Pjanić.

"Na aerodromu u Rimu me dočekalo mnogo navijača i novinara i odmah sam shvatio da im je Roma sve. Na meni je da se što prije nametnem novom treneru i vjerujte mi da jedva čekam debi u dresu Rome. Presretan sam što sam došao u veliki klub i mislim da je to stepenica više u mojoj karijeri", dodao je bh. veznjak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.