Pjanić: Moramo biti mnogo bolji

Nakon minimalne pobjede nad Lensom

Pjanić: Moramo biti mnogo bolji

Adnan Beganović

Lyon je u sinoćnjem susretu 24. kola Le Championnata na svom terenu došao do minimalne pobjede nad Lensom (1:0), no uprkos pobjedi Lavovi nisu prikazali igru za pamćenje, a svoje mišljenje o utakmici dao je i naš reprezentativac Miralem Pjanić.

"Za nas je ovo bila jako teška, ali i bitna utakmica. Pobijedili smo, ali istina je da nismo igrali dobro. Moramo biti mnogo bolji", rekao je bosanskohercegovački reprezentativac za francuske medije i dodao:

"Moramo biti koncentriraniji u prilikama koje stvorimo. Bolja realizacija će doći sa povjerenjem i samopouzdanjem koje se stječe pobjeđivanjem."

Francuska momčad svoj naredni susret igrat će već u utorak u Ligi prvaka sa Realom, a Pjanić je ovu utakmicu najavio sa samo jednom rečenicim:

"Bit će vrlo, vrlo teško."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.