Pjanić na posudbi u Nici?

Nica nova destinacija?

Pjanić na posudbi u Nici?

Adnan Beganović

Prema pisanju francuskih medija, tačnije Le Progresa, naš mladi reprezentativni veznjak Miralem Pjanić i vezista Lyona mogao bi naredne sezone na posudbu u Nicu.

Le Progres navodi da su čelnici Lyona ponudili Nici našeg reprezentativca na jednosezonsku posudbu, plus Anthonyja Mouniera i 16 miliona eura za njihovog fudbalera Loica Remyja.

Remy je karijeru započeo u Lyonu, odakle odlazi u Nantes pa u Nicu, a sjajnim igrama u Nici skrenuo je pozornost i selektora francuskog nacionalnog tima, te je debitirao sa 22 godine za Tricolore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.