Pjanić najavljuje pobjedu u Firenzi

Liga prvaka

Pjanić najavljuje pobjedu u Firenzi

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić izjavio je kako će njegov Lyon, bez obzira što je već osigurao osminu finala Lige prvaka, ići po pobjedu kod Fiorentine.

Devastirani Liverpool u okviru Lyonove grupe Lige prvaka, mora pobijediti Debrecen u gostima, te se nadati da će Lyon pobijediti Fiorentinu, koja bi Redse primakla drugom mjestu u grupi i plasmanu dalje.

Međutim, Lavovi ne žele ništa kalkulisati, a mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu Lyona Miralem Pjanić najavljuje pobjedu francuske ekipe u Firenzi.

"Dosad smo odigrali nekoliko velikih utakmica u Ligi prvaka i na taj način planiramo nastaviti. Imamo dobru ekipu i svjesni smo da možemo imati uspješnu sezonu u Ligi prvaka. Nismo među favoritima, ali tako je i bolje. Imamo veliki potencijal. Pokazali smo mnogo dobrih stvari i ni jednoj ekipi neće biti jednostavno igrati protiv nas. Naš je cilj doći dalje od samo osmine finala, u kojoj smo dosad obično nalijetali na zid. Sada želimo što je dalje moguće", rekao je Miralem Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.