Pjanić: Neće biti lako, ali možemo na EP

Reakcije na žrijeb

Pjanić: Neće biti lako, ali možemo na EP

Adnan Beganović

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Lyona, Miralem Pjanić, nakon završetka utakmice u kojoj je njegov Lyon remizirao sa Toulouseom izjavio je da je zadovoljan grupom u kojoj će igrati naš nacionalni tim.

"Susrest ću se s mnogim prijateljima i u Francuskoj i u Luksemburgu. Žrijeb mi se sviđa, ali važnije od toga bit će kvalificirati se na Europsko prvenstvo što ćemo, nadam se, i uspjeti", rekao je Miralem Pjanić za franuske medije te dodao:

"Iskusniji smo za jedne kvalifikacije i mislim da će nam upravo iskustvo iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo biti od ogromne pomoći. Neće biti lako, ali borit ćemo se i nadam se na kraju slaviti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.