Pjanić očekuje pobjedu u Zenici
Miralem Pjanić

Mladi vezista od prve minute na Bilinom polju

Pjanić očekuje pobjedu u Zenici

Kada je ušao u igru u 86. minuti prvog susreta baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Portugala i BiH, Miralem Pjanić za kratko je vrijeme napravio pravi dar-mar u odbrani domaćina.

Stiče se utisak da je prvotimac Olympique iz Lyona trebao dobiti više minuta u igri od selektora Miroslava Blaževića, ali će Ćiro, kako je sam najavio, staviti Pjanića od prve minute u odlučujućem susretu prekosutra u Zenici na stadionu Bilino polje.

Zmajevi će u Zenici ganjati jedan gol zaostatka. Na poraz od 0:1 vjerovatno bi svako pristao uoči početka utakmice u Lisabonu, ali nakon partije kakvu su pružili reprezentativci Bosne i Hercegovine ostaje žal za propuštenim prilikama.

"Ruku na srce, trebali smo postići gol. Međutim, i pored toga, rezultat nije nimalo loš. U Zenici je apsolutno sve moguće, a sigurno je da očekujem jednu veoma tešku utakmicu. Mislim da će revanš biti veoma tvrd. Ipak, mi sada igramo pred svojom publikom i očekujem da nadoknadimo minus od jednog gola iz prvog susreta", rekao je mladi vezni igrač Lyona i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.