Pjanić oduševljen igrom Lyona
Miralem Pjanić

Bh. reprezentativac briljira u Ligi prvaka

Pjanić oduševljen igrom Lyona

Miralem Pjanić nastavlja sa sjajnim igrama ove sezone, a tome u prilog ide i novi gol našeg reprezentativca, postignut Debrecenu.

Mladi bh. fudbaler je u svom Lyonu dobio dres sa brojem osam na sebi, a da je dostojan broja velikog Juninha Pjanić je i sinoć pokazao, pogodivši mrežu Debrecena sjajnim šutem iz slobodnog udarca.

"Najviše mi je drago što smo kao ekipa odigrali na visokom nivou i pobijedili. Posebno raduje što smo u istom, visokom ritmu odigrali od početka pa sve do kraja. Sinoć smo pružili još jednu vrhunsku partiju i veoma sam sretan zbog toga", rekao je za francuske medije reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.