Pjanić ostao bez saigrača: Stekelenburg prelazi u Fulham

Pjanić ostao bez saigrača: Stekelenburg prelazi u Fulham

Midhat Šljivak

Sportski direktor Rome, Franco Baldini, potvrdio je danas kako je postignut dogovor sa Fulhamom oko prelaska holandskog golmana iz redova Vučice Maartena Stekelenburga u londonski tim.

Holandski golman se dugo vremena povezivao sa prelaskom u Fulham, a sada je posao konačno zaključen, te će Stekelenburg naredne sezone braniti u Premiershipu. Roma je za ovog 30-godišnjeg čuvara mreže dobila obeštećenje od četiri miliona funti.

"Boravio sam u Londonu kako bih zaključio dogovor oko Stekelenburga. Bilo je još nekoliko nejasnoća, ali smo na kraju uspješno zaključili dogovor", rekao je Baldini-

Novi saigrač Miralema Pjanića, koji bi trebao pojačati Romu na golmanskoj poziciji, je brazilski čuvar mreže Rafael, koji brani za brazilski Santos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.