Pjanić počeo sa laganim treninzima
Uskoro će biti potpuno spreman: Miralem Pjanić

Oporavlja se bh. fudbaler

Pjanić počeo sa laganim treninzima

Bh. fudbaler Miralem Pjanić, jedan od najperspektivinih igrača naše zemlje koji je član francuskog prvaka Lyona, skinuo je gips i počeo je sa fizikalnom terapijom.
Pjanić je slomio fibulu desne noge na prvenstvenoj utakmici francuskog Le Championata, a u kojoj je njegov tim sa 2:0 nadigrao Sochaux.

“Oporavak teče dobro, doktori su optimisti, a ja sam oprezan. Ova povreda i pauza je za mene jedno veliko iskustvo. Nije sve tako crno”, kazao je za dnevni list “San” Pjanić i nastavio:

”Ojačao sam muskulaturu. Radio sam u teretani specijalne vježbe, počeo sam trčakarati po tepihu. Do kraja godine ću se uključiti u rad sa ekipom. Ne žurim sa povratkom u tim, možda zaigram koju utakmicu do kraja godine, premda bih više volio igrati od prvog dana naredne godine kada se potpuno spremim”, rekao je Pjanić novinaru “San”-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.