Pjanić: Pokazaćemo koliko vrijedimo

Lyonu ne cvjetaju ruže

Pjanić: Pokazaćemo koliko vrijedimo

Francuski klub Olympique Lyon, iako se relativno lako plasirao u osminu finala Lige prvaka, muku muči sa formom u francuskom fudbalskom prvenstvu.

Slabe igre Lavova sa Gerlanda digle su uzbunu u ekipi, a reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu Lyona, Miralem Pjanić, očekuje da će nastavak sezone donijeti i bolje igre njegove ekipe.

"Imamo dobru ekipu, ali nemamo dobre rezultate. Međutim, svi smo svjesni da ne igramo kao ekipa na traženom nivou. Imali smo timski sastanak, na kojem smo pokušali pronaći izlaz iz krize. Svi mi želimo da u nastavak sezone u francuskom prvenstvu, ali i drugim takmičenjima, krenemo najbolje što znamo, te da pokažemo koliko vrijedimo", kazao je Pjanić.

Nakon 19 odigranih kola u La Ligue, Lyon se nalazi na šestom mjestu, sa 30 bodova, čak 13 manje od prvoplasiranog Bordeauxa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.