Pjanić: Prioritet nam je prvenstvo

Lyon zaostaje za liderom

Pjanić: Prioritet nam je prvenstvo

Lyon ovog vikenda u okviru francuske La Ligue gostuje kod Nancya u subotu u susretu u kojem Lavovi moraju razmišljati samo o pobjedi.

Olympique Lyon se trenutno nalazi čak 13 bodova zaostatka za liderom i svaka utakmica im je od velike važnosti žele li uhvatiti priključak za vrhom tabele.

"Počeli smo novu godinu dosta dobro, zahvaljujući pobjedama u dvije kup utakmice. Međutim, jasno nam je da je prioritet francusko prvenenstvo, te da ćemo pokušati dati sve od sebe kako bi se priključili vrhu", rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu Lyona Miralem Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.