Pjanić: Proći ćemo Real

Vezista Lyona uvjeren

Pjanić: Proći ćemo Real

Vezni igrač Lyona Miralem Pjanić je uvjeren da njegova ekipa može izbaciti veliki Real Madrid iz Lige prvaka, nakon što su slavili sa 1:0 na Gerlandu.

"Real nije nepobjediv. Vidjeli smo to lijepo na Gerlandu u utorak, ali i u nekim susretima španske Primere. Imamo kvalitete da ih eliminišemo iz Lige prvaka", rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Pjanić vjeruje da bi Lyon prošao Real ukoliko ponovo igru kao u prvoj utakmici.

"Siguran sam da ćemo proći dalje ukoliko ponovimo igru iz prvog meča. Cristiano Ronaldo i Kaka su veliki igrači, najbolji, ali nisu nas mogli pobijediti sami. Za razliku od nas, Real nije igrao kao ekipa i to je razlog zašto su izgubili", dodao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.