Pjanić propušta meč protiv Lazija
Foto: EPA

Ne žele ništa rizikovati

Pjanić propušta meč protiv Lazija

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić još uvijek se oporavlja od povrede koju je zadobio uoči utakmice Lige prvaka protil Olympiakosa.

Pjanić je povredu zadobio na zagrijavanju pred meč protiv grčkog tima zbog čega je bio primoran da propusti utakmicu Bosne i Hercegovine protiv selekcije Belgije. Iako se prije dva dana vratio laganim treninzima bh. veznjak će se na teren vratiti tek naredne sedmice.

Italijanski mediji objavili su da bi Pjanić trebao biti spreman za derbi protiv Lazija, no to se neće desiti. Massimiliano Allegri ne želi ništa rizikovati i poručio je Pjaniću da neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu.

Ipak, bh. reprezentativac će u akciji biti već naredne sedmice kada će Juventus u okviru grupne faze Lige prvaka igrati protiv Sportinga. Pored njega na teren bi se trebali vratiti Marchisio i Khedira koji su također imali problema sa povredama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti