Pjanić: PSG je zanimljiv, a u Barceloni bih se brzo uklopio

Gostovao kod Sidneya

Pjanić: PSG je zanimljiv, a u Barceloni bih se brzo uklopio

Gostujći u emisiji kod svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Sidneya Govua „La Mi-Temps de Sidney“, Miralem Pjanić govorio je o klubovima koji se u posljednje vrijeme spominju kao njegove buduće destinacije u karijeri. 

„PSG je nevjerovatan tim. Ne zaboravite da sam prvu profesionalnu utakmicu u karijeri igrao prtiv PSG-a u dresu Metza. Ne znam šta se u budućnosti može desiti, ali PSG je definitivno nešto zanimljivo. Danas je to klub koji se priprema za osvajanje Lige prvaka i klub koji je sigurno među deset najboljih na svijetu," kazao je Miralem.

Govorio je Pjanić i o eventualnom prelasku u redove Barcelone koja gaji stil igre koji bi, svi su složni, Malom princu najviše odgovarao.

„Igrati sa velikim igračima nije teško. U Barceloni bih mogao pokazati sve svoje igračke vrline, jednako kao u Romi koju vodi Rudi Garcija. Barcelona i zbog klime i samog grada ne bi bila loša destinacija,“ dodao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti