Pjanić razvađao Osvalda i Lamelu

Sukob u svlačionici Rome

Pjanić razvađao Osvalda i Lamelu

Napadač Rome Pablo Osvaldo kažnjen je sa 65.000 eura i suspenzijom na jednu utakmicu zbog udaranja svog saigrača Erika Lamelu.

Naime, nakon poraza od Udinesea u petak (0:2) Osvaldo je nasrnuo na Lamelu u svlačionici Rome, te ga je i udario u lice, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić našao se u blizi, te ih je razvađao.

Osvaldo je optužio Lamelu da mu nije dodavao lopte tokom utakmice sa Udineseom, te se odlučio da se zbog toga fizički obračuna sa svojim saigračem.

Nakon svega, Roma je odlučila kazniti svog agresivnog napadača sa 65.000 eura, te jednom utakmicom suspenzije, pa će tako Osvaldo propustiti utakmicu sa Fiorentinom u nedelju.

Kako tvrde italijanski mediji, reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić našao se u centru sukoba, te je razvađao Osvalda i Lamelu, na svu sreću bez posljedica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.