Pjanić: Real je moćan, no mi imamo prednost

Uoči revanša na Santiago Bernabeuu

Pjanić: Real je moćan, no mi imamo prednost

Adnan Beganović

Dva dana uoči revanš susreta osmine finala Lige prvaka između Reala i Lyona, bh. reprezentativac i veznjak francuskog kluba izjavio je da su on i njegovi saigrači mogu zagorčati život madridskoj momčadi.

"Psihički smo vrlo dobro pripremljeni za utakmicu i vjerujemo u vlastite sposobnosti. Moramo biti čvrsti, dobro organizirani, braniti se kolektivno i pokušati zabiti gol. Siguran sam da su "kraljevi" svjesni da im možemo zagorčati život", rekao je za francuske medije Miralem Pjanić te dodao:

"Real je kvalitetna momčad, no mi imamo gol prednosti iz prve utakmice. Igrati u Madridu pred ispunjenim tribinama Santiago Bernabeua je san svakog fudbalera."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti