Pjanić: Realu neće biti lako

Reakcije na žrijeb osmine finala LP

Pjanić: Realu neće biti lako

Adnan Beganović

"Bit će to dobra utakmica, jer je Real veliki klub, ali neće im biti lako", rekao je naš reprezentativac i igrač Lyona Miralem Pjanić nakon današnjeg žrijebanja te dodao:

"Oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka, a ne samo u ovoj utakmici. Međutim, imamo i mi svoje adute".

Bosanskohercegovački fudbalski dragulj u ne tako davnoj prošlosti rekao je da ima veliku želju zaigrati u dresu Reala, a voljom žrijeba sada će imati priliku čelnicima kraljevskom kluba pokazati ono što zna.

"Drago mi je što ću imati priliku igrati protiv Reala. Očekujem da odigram na nivou svojih dosadašnjih utakmica i da na kraju Lyon prođe dalje", rekao je Pjanić za sportal.hr i dodao:

"Činjenica da želim igrati za Real u budućnosti će biti samo dodatni motiv da protiv njih odigram najbolje što mogu. Benzema? Drago mi je što ću se imati priliku ponovo vidjeti sa njim, a vjerojatno ćemo se prije toga i čuti telefonom, jer smo ostali prijatelji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.