Pjanić se dan nakon utakmice oglasio na Twitteru: Samo dvije riječi našeg kapitena!

Bh. veznjak je bio vrlo jasan

Pjanić se dan nakon utakmice oglasio na Twitteru: Samo dvije riječi našeg kapitena!

Bh. reprezentacija sinoć je na Bilinom Polju savladala Finsku sa 4:1 a jedan od najboljih na terenu bio je Miralem Pjanić.

Zvijezda Juventusa postigla je dva pogotka, a dan nakon meča oglasila se i preko zvaničnih kanala na društvenim mrežama.

Miralem je svoj drugi gol na sinoćnjem susretu podijelio sa pratiocima na društvenim mrežama uz jednostavan opis: "Ugodna nedjelja".

Pjanića i naše ostale reprezentativce već za dva dana očekuje još jedan vrlo bitan meč i to onaj u gostima protiv Grčke.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Tada nam igra samo pobjeda kao i u ostalim mečevima do kraja kvalifikacija, a Pjanić će naravno ponovo biti zadužen da nas kao kapiten predvodi nadamo se do sva tri boda.

Ako on bude igrao kao u subotu, onda vjerujemo da neće biti većih problema...

Top Komentari

MirzaBarucic
GOLČINA!
6 1
teddy sheringham
Čuj neće biti većih problema. Armenija 4:2, Finska 2:0. Vama je pamćenje poput ribice.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti